dilluns, 18 d’agost del 2008

Roca de les hores (Montsant)

Cap de setmana intensiu d'esportiva amb la Torres i després la Marta de valls, bones vies, motivació i molta psicologia.
Primer el divendres varem tornar al prohibitivo de montserrat, un sector recentment equipat on encara i queda feina... a destacar per calitat i bones vies de mur de forats, La guineu (7b) i la seva veina tambe amb grau aprox. pero amb una entrada molt rabiosa.
Roca de les Hores
El disabte després de una bona recuperació (grans enbotits de la marta) pugem a la roca de les hores o dels 5 forats! nois, per a mi un lloc inpresionanat que hi val molt la pena, tranquilitat asegurada ja que s'ha de caminar una mica i vies de molt bona calitat, a destacar l'encadenament de primera de la torres d'un 6b+, penso que el millor es anar-hi i disfrutar-lo, toca la sombra a partir del mitgdia (estiu) no a tot arreu! i potser no hi ha gaires vies faciletes!
L'endemà diumenge, varem fer el mati el sector de l'Aparador de Siurana, un sector amb poques vies i poques de fàcils pero de molt bona calitat, desde unes plaquetes fins uns desplomets molt bons i varem escalar 6c (boníssim de plaqueta i diagonal), 7b de diedret desplomat, inpresionant i aèrea i un altre 7b molt tècnic de placa pero molt maco de moviments.