diumenge, 21 de setembre del 2008

Pont de la diada.

De un gran estaix a cavallers (idea), es convertir en un convinat que no va resultar del tot desegradable. entre altres un fabulós dia d'escalada al pic de St. Cugat on varem repetir les vies Romel i La cosa, les dues i poseeixen magnifics trams de mur i d'altres de pur protocol on verem poder fins hi tot practicar l'ensamble amb en pitus.






A la tarda despres de l'anllaunada de rigor (cuca, estrella,...)varem rematar el sector esportiu l'escondite,.. el vespre uns més que altres ball a la plaça de pont de suert.
L'endemmà, tarda de encesa al sector jurássic wall, un sector boníssim de vies de continuitat, on el sr pitus es va enportar el seu primer 7a a vista (felicitats nano). Tardes com aquestes són les que et fan viure ple de joia i emocions,..

2 comentaris:

Kbcés ha dit...

ja m'han arribat veus internàutiques de que ets el putu amo del juràssic wall. Si em proposes un plan amb una paret molt gran accepto, que pot ser un flipe escalar amb una màquina com tu!!!! Només costarà trobar el dia però em moro de ganes de fer una pedazo tapia!!!
salut

Pitus ha dit...

si,si,si, ets el puto amo. Grandíssim tatxador.