diumenge, 28 de desembre de 2008

Vinya Nova: Companyia extra a la Tormenta.


Trobada i visita ràpida amb el Sr. pitus a Montserrat, objectiu, la fabulosa Agulla Jordi solé i Masip, aquest cop a fer la Tormenta de Verano.

Ja a la primera reunió després d'un llarg de 6b magnífic i en pitus a mitg llarg, apareix en pela-roques!!!!!! pitus el veus?????? quina ennada!!! que guapo!!!!
S'em endugué, durant una bona estona.... amb els seus vols i pasejades per la paret, m'entre ell va voler.- Pitus en pela roques!!! mira'l!!!
- Pro que dius boig (el pobre amb les mans fredes, i en plena feina no podia estar per tot, xupa i deixa en pela roques!!)

Aqui el teniu, us el presento:

hn.iec.cat/Bages/roques/Imatges%20grans/Tichodroma%20muraria.htm


Segon llarg (6c), impressionant!! realment vaig gaudir-lo com un nen, llàstima de les condicions fredes que em feien parar constantment en algun canto bo, per bufar i bufar, collons si que arriba tard el sol aqui???

Sota nostre s'afegeix una cordada de tres encapçalada per el Sr. Castellnou, més companyia on aprofito per a treure fotos, mentre en pitus s'encen amb el llarg i busca en pela roques!!!
Tercer llarg 6a+(crec), molt bo i mantingut, on caldrà seguir atents, uns pasets finets ens ho faran mirar.....
El sol escalfant-nos ja el clatell, més calentets i s'atisfets, rapelem per la mateixa via.
El tió ens esperava...

2 comentaris:

clubtascons@gmail.com ha dit...

quin ocell més bonic!!!!!!!
aquesta via no té desperdici...
bones festes companys de mataró!!!

Jordi Quellos i Llobet ha dit...

Tu pelacanyes!!! quins record d'aquesta bestia per les parets de MOntrrebei!!! UNa via amb cara i ulls, si senyor mantenint el tipus!!!
Ostia que estas valent!!!