divendres, 12 de febrer del 2010

Quelcom d'esportiva. (Vinya Nova i Coll de Nargó)

Com si d'una tornada és tracta, aquesta és la sensació que tinc després d'estar una temporadeta força desenganxat de les parets!
El fet d'estar treballant per terres aragoneses entre d'altres han estat les culpables! diuen que a vegades va bé fer una aturadeta no?
Ara que a mi la sensació és força el contrari, fatiguesa, dolors i preocupació en veure quan el treball aconseguit en temps s'en va en quatre dies ( els 6b's es transformen en 7a's) !!
Però com diu el refrany: "quin tuvo retuvo"! això m'agafaré i espero tornar amb ganes i amb aquell fanatisme que tan em desperta i en fa viure... ganes de noves obertures i més que res no perdre el ritme! vaja rollo no?

Apa, al que anavem, un dia varem fer esportiva en el sector de la vinya nova (no resenyat a la guia sud) i realment força bo per vies fàcils i algunes més curtes i bloqueres per apretar! un nou fitxatge, la veïna de sobre casa (Clara) ens hi acompanya juntament amb l'Irene!
Entre dones, alguna apretada i un bon entrepà a ca l'Anna, magnific dia.

Aquest finde passat varem fer una sortida amb comitiva a Coll de Nargo (fotos), de todo un poco! Bones vies d'on moltes amb un grau del bo... jaimerisme, foc, futbol, cervesa, gos, fred, calor, una bona estada amb els jaumes canyamars, cris, Beni, Tambo, Mir, Irene!
Bon recó per hivern.
Apali, molt aviat més.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Compte, que a la Vinya Nova no es pot escalar des de l'1 de Gener fins al Juny, que no es posin una multa... :(

Records

Anònim ha dit...

Bones escalades i bones companyies, espero afegir-me aviat.

Salut i abraçades. Maka.

Anònim ha dit...

I fer foc no estava prohibit?
Tranki que no ets el primer que posa fotos al seu blog de fogueres nocturnes a la muntanya però....tamos lokos?