dijous, 22 d’abril del 2010

Repicatruges, Paret de Santa Lis (nova via)

Via: Repicatruges (215m, 6a obligat).
1a ascensió per Noel Alonso i Bernat Jover, 28-02-2010.
1a repetició per Bernat Jover i Jordi Tapia ?-04-2010.
Un cap de setmana fresquet d'aquells que no donaven gaire treva uns dies enrera.
La paret de Santa Lis són les primeres que ens trobem a parets d'Àger, un reconet tranquil i poc explotat potser perque no hi tenim una gran calitat de roca sobretot a la part baixa de la paret, per aquí doncs hi transcorre la meva última obertura amb l'ajuda d'en Noel. Adjunto una ressenya ben cassolana on crec que ho teniu tot ben explicat només dir que es tracta en general d'una via que resegueix un traçat molt lògic i de dificultats bastant asequibles això no vol dir que sigui apte per a tots els públics, 8 pitons de progresió és el que hi trobarem, el resta el gust del consumidor. Aqui a les fotos també l'evolució arriba en els pitons casolans, aquest ja sincat! i sota obrint el tercer llarg.
Ara farà un parell o tres de setmanes i vaig fer la primera repeticío amb en Jordi amb l'únic afegit de col.locar un pito més a l'inici de la travessia del primer llarg, un llarg on caldrà escalfar-se una mica i relaxar-se abans del seu inici. potser el més exigent amb diferència i degut al factor roca delicada (en l'obertura si que vaig flipar) ara molt més net, afineu-hi els sentits i potser us anirà bé algun pitonet. Ahh guardeu-vos el 2 i 3 camalot per muntar r.
Les fotos a sobre en jordi sortint de la R1 i a sota el magnífic diedre més que dificil del 4rt llarg, guapo on tindrem sorpresa fins el final, una reunió força curiosa!!
El mateix llarg en l'obertura (sota)

Vistes desde la reunió (sota)
Doncs res , la resta... crec que s'ha de deixar per la curiositat i part d'aventura que sempre acompanya una nova ascensió, Sort.
Si algu vol topo i no es pipa bé aqui, us l'envio per email.

3 comentaris:

joan asin ha dit...

Enhorabona per l'ascensió, fa bona pinta.A veure si s'animem.

RUMBA TEAM ha dit...

Gràcies Joan, si us animeu que sigui aviat abans que el llorenç apreti més! Sort

Jesús Alejandre ha dit...

es veu guapa, talla una mica el carregar martell..., encara que dius que és opcional.
sembla que el tram delicat del primer està portegit oi?
enhorabona machine