divendres, 14 de maig del 2010

La Piula. (espectacle a les dames)

Entre tanta i tanta aigua no queda més remei que tocar una estona la Piula.
És la segona vegada que m'hi acosto i realment les sensacións de totes les vies que he provat són de bones a molt bones! Aquest cop vaig fer al sector barretina Fàstic de gall d'indi 6c i Pariplé 6b+, lineas llargues i bones de anar fent, per a mi el 6c es fluixot i la periplé molt bona i estètica amb la superació d'un parell de bombets. realment bonissimes per escalfar si llavors volem apretar en la resta de vies.
Tenia ganes de provar varies vies al sector dret però només em vai quedar amb la boníssima (per a mi) Kabrasaki 7a bona apretada i surt a vista un espolonet molt estètic amb passos molt guapos i mantinguda.
Dic només degut a la riuada de gent que passava constantment per el costat, amb poca vista, carregats de ferro i cordes ben brillants, fotent crits, tirant pedres! i molts potser casualitat mirant com si fos extrany i perillós el que feia (esportiva) en fin ....molt a pensar i reflexionar el que realment donen les ferrades i ull!! que estem en periode de nidificació i nose que molesta més si una cordada en alguna via dels pollegons o 50 pavos liant-la a la ferrada de les dames.
Ja no vull posar-me que si l'impacte ambiental dels ferros de que si són una marranada o no, que si tothom te drets o no, asumeixo que hi siguin però, la realitat és la simple aglomeració que provoquen i consequentment l'impacte ambiental que origien a molts nivells (Abstenir-se un diumenge). Forfait Ferrata Dames- Gran comilona al restaurant de la Vinya Nova (potser 150 cotxes a ull) ,(També es viu en alguns sectors d'esportiva) Deixo el tema millor.
Després varem anar al sector esquerra i vaig poder fer la Vaya Webs 7a, una primera xapa rara i despres aguantar-ne un parell o tres més de finura amb un pas extrany amb algun creuat, bona i surt a vista, després quan la cristina repeteix es posa a ploure i acavem el dia amb la cerveceta de rigor!
Per cert algu a fet Marc Attack o l'abaristo (desplom guapo)? ahhh i les Dames?? es guapa? no ric, jajajajajaja simplement la desconec.
Salut

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ferrades, vies de II i III equipades amb parabolts, aglomeracions als peus de via... A vegades penso que és millor sacrificar alguns espais i que la massa no s'acosti a altres llocs que restaran per als amants de la calma i les caminades... però igualment fa pena veure com estan alguns llocs i la falta d'amor per la natura que ens envolta de la majoria de gent que va a la muntanya...

discreció a la muntanya!!!
ferran

Mingo ha dit...

Crec que que està bé que hagi vies de 3er hiperequipades en llocs aprop de bars,...Estic totalment d'acord amb el Ferran.
Ah! enhorabona per l'activitat

uri ha dit...

a mi em passa exactament el mateix pel cap quan he estat a la piula algun diumenge......Tema ferros, crec que si no n'hi haguessin no hi hauria gent, igual que si no hi haguessisn xapes tampoc hi hauria gent a la piula!! això si, el que m'empreña són les cagades+clinex que alguns ferreterus deixen (sobint a peu de vies del sector dret)....... vaig estar a punt d'enmerdar els 3 primers graons de la ferrata.....al final no ho vaig fer!! a punt vaig estar..

RUMBA TEAM ha dit...

collons, així ara segur que no la faré! jo també vaig veuren alguna i no es d'escalador, pocs de nosaltres ens caguem a peu de via tot i que a vegades també ho faries en veure depens quin equipament o picat!!

Salut

Anònim ha dit...

ep mingo, jo no crec que estigui bé que hi hagi vies de II i III equipat ni prop de bars ni enlloc (lo de vies per nens és una mala excusa, els nens escalen bastant més que això), però ho veig com un mal menor si ha de servir per què les aglomeracions es concentrin a llocs molt concrets i més urbanitzats i que la muntanya resti el més solitària possible. El que és segur és que a la Piula o a llocs on hi hagi més de 4 cotxes al pàrking a mi no m'hi veureu.

salut
ferran