dimarts, 28 de juny del 2011

Pic de Coma l'Espasa (Xemeneia de Ponent)

feia uns anyets que tenia ganes d'escalar aquesta via...realment amb gens d'informació, només les 4 ratlles del llibre del loro de cavallers i sommi!

Amb el sello A.G.Picazo ja era garatia de bona aventura...


Per a mi a sigut una bona activitat, pel que fa a la via penso que em vaig sortir part del 4 llarg i varem escalar un diedre molt guapo pero amb passos de sisè grau...mmm a la ressenya posava 4t superior. foto de sota el primer pito de inici de via..


només 2 claus ens marquen l'inici de la via tot i que es tant evident que no faria falta, una xemeneia amb fisures quasibé recte fins dalt és de l'únic que ens haurem de preocupar..això sí també de protegir-nos casi sempre a caldo amb friends i tascons variats.


Una aproximació als voltants de hora i mitja contundent desde el refugi ventosa tenen la culpa per disfrutar d'un entorn i via alpina on segurament no tindreu problemes de masificació...

Pilleu pallola pel solano i cremeta....ull poca aigua a peu de via..Salut

3 comentaris:

Fino ha dit...

Boníssima! A veure si em recupero ja i torno a agafar el cajon flamenco. Rumba y Libertad!!!

Anònim ha dit...

que fort, fa uns anys vaig fer aquesta via! pensava que no la feia ningú i es del tot recomenable. Quan t'acostes a l'estany negre ja la veus allà dalt... i fa por! pero l'ambient és tant gran que t'oblides de tot, i escales, escales escales....

Llorenç ha dit...

uf!!! quina mandra! aquestes fisures verticals amb 6a amb pell de IV+! felicitats!! era un bon cap de setmana per tirar ben amunt i fugir de petards i gent!