dijous, 31 de gener del 2013

Serra de Busa: Via: Ments Perturbades.

De vegades no sabem com n'hi perque! anem a parar a recons que un queda flipat, o simplement el pot enamorar a simple vista. En el meu cas quan vaig veure Busa per primer cop (No fa gaire) vaig tenir ben clar que hi tornaria per obrir una via, de moment ha estat la meva única escalada, ja que el prmer intent va ser frustat per la pluja pero ben aprofitat per fer una pasejada per peu de paret de punta a punta!! quin recó...
quines Xemeneies ombrívoles esperen algun agoserat i amant del vegetal-totterreny, quins murs per els artificieros o sharmas del moment!!  en fin.. aqui us deixo amb la meva i d'en Noel petita-gran escalada  a la part dreta de la paret.
 Un tipus de roca que en molts moments es de dificil protecció i ben curiosa i en molts moments tampoc d'una calitat gaire homologada... pero en conjunt una via molt variada d'on passarem per placa dificil i xemeneia agraïda i diedre desplomadillo...Com sempre la ressenya ja diu moltes coses.
Dedicada a totes aquelles Ments, perturbades o no, que d'onguin un valor afegit o els ompli l'escalada com a forma de viure i no només com un esport envoltat de numeros i resseguir unes "Xapas"...
A disfrutar-la!

 Durant l'obertura en un pas mmm i diedre d'entrada.


 Penúltim i últim llarg
 Per cert,  felicitats a la primera Repetició per part d'Àdria Chueca i company pocs dies després de l'obertura. Salut i bones escalades.

4 comentaris:

Bloc Empotrat ha dit...

Ja està...ja en tenim una altre per anar a tatxar!!!, si més no per anar a intentar-ho.
Felcititas per l'apertura!!!

edunz ha dit...

ei molt bé, ja sona la rumba també per busa! sembla a l'esquerra de la jardí botànic, al diedre vertical amb un parell de megasabines a la dreta de la foto

doncs això, anar-se més perturbant! busa és molt.

Anònim ha dit...

Via variada, 1er llarg prou dificil, 2on, tram crunxi..però protegible, xemeneies agradables i guays, i últim bo!! de roca curiosa!
En resum, que ens va agradà!

Ratpe!

BUSA IS GOOD!

Anònim ha dit...

Bloc: merci tio, ara que aqui tampoc hi trobaràs pot (A partir d'ara ja serà l'última), m'encanta a mi també el rollo del pot i més quan hi tornes al temps.
Enduz: Si per allà hi pasa una via, no se si es la jardi, si busa serà molt!

Ratpe: vas fer cordada amb el Chueca? Felicitats i m'alegro que us agradés!
Salut a tots.