dimarts, 13 d’abril del 2010

La Mussara

Pocs dies de setmana santa però aprofitats. Dos dies d'escalada a la coneguda mussara, per a mi, una gran escola on mai et deixarà de sorpendre en vies tècniques i amb una roca exel.lent on ja ens agradaria trobar-la en moltes més escoles.
Sector primitiu (varies vies de 6è i algun cinquè llargs i fisures molt guapo). El famós Roure (realment guapo, però llàstima d'algunes ja un pel sobades, a destacar tu no vadis 6b+, shargamanta 7a humà i guapo, aigua viva 6a+ fisures, esduguardabaga 6c+ mur difícil i Jarias Krismas (toni a les fotos) 7b molts ditets en general.
Segon dia de rutilla amb bicleta pel montsant que ja va anar bé per relaxar l'apretada del dia anterior, guapao circuit desde cornudella, amb bany al pantà de siurana (Bru).
Sector Soterrani, com que hi havia força gent ens vam quedar el principi amb flan sinnata v+, Scarborough 6b, Mus d'atura 6b, Bartolo se va al Bolo 7a+ (quines regletilles!), La mora 6b+ guapo, La tona 7b (toni), Rhinolopus de terra dura 6a (obligat!!). Que dir del soterrani, qui no hi hagi estat millor que hi vagi, els guiris es veu que si que ho saven!

4 comentaris:

Pitus ha dit...

Bona combinada, no?? Mussara forever. Una abraçada.

Kbcés ha dit...

gràcies per la visita...

RUMBA TEAM ha dit...

Iep ferran, aquest cop varem estar a casa en marc que encara no hi havia estat mai (vilaplana) i algunes vesprades a reus! En fin ja saps que si hagues nat bé hagués fet una visita a la meva escola preferida! fina aviat espero.

Anònim ha dit...

jaja, molta festa eehhh???? tranqui, naltros vam estar tan liats que potser us haguéssim tirat una cassola pel cap... ara, i la mona del padrí??? em sembla que la jana ja no et vol de padrí... sort de les superpadrines!!!!

SALUT!!!