dimecres, 13 de juny del 2012

Nova Via: LA BARCA DE L'AVI (Paret del Grill).


Ressenya original Rumbateam.
Hola, doncs tot va començar en quedar-me aturat i embadalit tot mirant la paret del costat del salt del grill!
Aquest recó em recorda  Al sot del bac (Figaró), paret de la cascada quan hi vaig escalar la via Anglada (A2), semblava mentida que en un reconet tant transitat ningu s'hi hagués capficat com jo...
D'aquí va sorgir la Via: Economia Submergida.
 Com sempre i tot mirant sorgeix la posibilitat que el mateix costat hi ha una paret diferenciada en dues parts o sòcols i d'aquí un nou Somni!!
1ªReunió
En dos ataca neix LA BARCA DE L'AVI, una via d'aventura en un entorn inmillorable, on a part dels passos més o menys protegits i més o menys dificils, hi valorarem l'entorn, l'ambient que s'hi respira, la roca de neis o granet molt preuada i gustosa per a molts escaladors i perquè no dir-ho una aproximació i descens d'ofertilla!!
Pel que fa l'equipament es del tot cassolà, menys una xapa crec i els expansius clar...  i trobareu alguna sorpressa que espero que per alguns es pugui valorar...en general us hi podreu assegurar amb moltes garanties amb un bon joc de friends amb alies inclosos, pels amants dels tascons també us poden anar bé!
Porteu algunes bagues també per reunions en còmodes roures els quals donen un toc participatiu i estan en còmodes replàns on fa ja molts anys que hi vivaqueigen!  respecteu-los..
L2 Muflon's Dihedral 6a

Ferro de la casa.
Pel que fa als llargs, tots tenen la seva gràcia, potser a destacar per la seva bellesa els llargs 1,2,5 i 6. El 3er llarg es un pel rostoll i el 4rt travessarem la gran repisa per anar a buscar la part superior! en general on no hi trovem repises o blocs la roca es molt bona, sobretot en les parts més verticals i taronjoses. També en algun llarg hi trobarem el caracteristic liquen de la zona (l5).
L4 en plena obertura
Aprox: Deixem el cotxe a la central de Daió, en 10-15min ens trobem el salt del grill tot creuant el pontet, el camí es torna empedrat amb pujada, aqui en un punt vermell i un abret s'inicia la via.
Descens: Un cop al cim, baixarem a la nostre dreta mirant el pati, per una mena de canal que ens deixarà al riu, baixarem per ell fins a trobar-nos una placa de ferro amb indicacions, d'aqui surt el caminet poc visible en algun tram que ens conduirà flanqueijant per la part dreta del salt fins amb força pendent ens tornara punt d'inici. 
L5, els liquens donen el plus al llarg..

L6L7 by Rumba


Us saludo amb l'ultima foto, quasibé a l'últim esforç que us regalarà La Barca de L'avi.
Espero que la gaudiu tant com nosaltres!!
Salut

10 comentaris:

laura pi ha dit...

Fa molt bona pinta nois!, un lloc ideal per escaquejar-se del calor de l'estiu. No trigarem gaire en tastar-la. Enhorabona per la feina feta!

Xavi ha dit...

Si que té bona pinta la via, si...s'hi haurà d'anar. Felicitats per l'obertura!

Anònim ha dit...

A veure si trobo algún soci i segur que la vaig a provar!! De fet, també tinc pendent l'altre del Salt del Grill!! Ai,ai...

Jesús

Anònim ha dit...

ei, que si algú s'hi anima i no troba soci deixo el mail ( jesus.teixidor (arroba) gmail.com )
que estic el cap de setmana a Ribes i m'aniria de perles, je,je,....

salut,

Jesús

Llorenç ha dit...

Bona pinta! sembla guapa! caldrà buscar el temps i el moment per apropar-nos-hi...!! felicitats!

molimolano ha dit...

Curiós i atractiu el tema, sobre tot veure passejar-se la sargantana!

Anònim ha dit...

aixo aixo a veure qui s'anima, que és un regal tant d'aprox com de descens!
Sort i gràcies

RATAFIAIRE ha dit...

Molt guapa la via, Bernat.
Te de tot i força i hem pogut treure a passejar els catxarrillus, tot i q el 3 i 4 no els hem fet servir. Llastima no haver pogut signar al bloc pq no hi havia llapis ni boli....als ultims els el devia caure juntament amb la barreta nergetica q hem trobat. A veure si em puc escapar a fer la Economia.
Felicitats i Rumba

joan ha dit...

eeiii, enharabona fieres, la vam anar a fer ahir, una via d' autoprotecció molt guapa que no la regalen, ens va encantar !!!

Rumbateam ha dit...

Gracies!!