dimecres, 30 de maig del 2012

Alt Voltatge (Cova Simanya)


Ressenya Gentilessa del PACA.
 Un dia que les previsions donaven aigua i com molts cops passa potser hauriem d'haver anat a fer una paella a Calella, varem desidir treure el cap en aquesta màgica Cova que en  jordi es va treure de la màniga.
 Que si una via del paca, que no molt dificil, que no recordo gaire pero friends bastant bé, que si per un lateral de la cova....que els peus toquen en casi tot moment, no tenim la ressenya però no fa falta!! en fin   lo de la ressenya ultimament ??!!
Va resultar una mica diferent del que m'inmaginava però el resultat va ser poder escalar una via de sostre-cova de uns 30m aprox on la llum ens indica el final i única sortida posible!!


 Potser el tram més compromès és l'inici de la via i durant uns quants passos degut també a la proximitat del terra i el trono inicial, les aseguarances no hi entren molt a caldo, ...
després un cop ja cacem el primer spit ja anirem fent seccions entre xapas que no facils però no tant compromeses..


  Triangulacions d'alt voltatge...

 En Resum una via molt guapa on de material creiem que pot ser útil uns 10-15 pitons, bong's utils, algun frind petits o tascons, 2 gantxos de punta estreta, alguna fusta,  i taps per les orelles si l'escalem en cap de setmana.
Nota:  He vist que La Cova Simanya potser esta en zona regulada o prohibida, no em queda del tot clar, tot i així no veig que s'anomeni en lloc!!
Primer,no crec que es consideri com a zona de nidificació per la minsa altitud de les parets i segona i principal, que si així fos, també haurien de prohibir l'entrada a les riuades de gent, animals, gossos, i canalla que entren el cap de setmana foten crits a tot drap i amb molt poco gens respecte pels que tenen al costat i al mateix entorn.
Molt recomenable pero no en cap de setmana.
Salut