dimecres, 8 d’abril del 2009

Montserrat primeveral

Cap de setmana a montserrat amb l'Irene. El primer dia varem estar amb companyia dels senyors Toti, Toni i Ruben al fabulós sector de cova l'arcada... ara per ara per ami un dels millor del masis en vies de continuitat i llargues!! Varem passar la jornada al sector on hi ha la famosa eh petrel, famosa no se, és un dir, pero si maca via de continuïtat amb algun pas aïllat "7a".
Després d'haver escafat (al 6c) o no se com dir.ho per ami va ser un dia poc productiu....no m'aguantava els pets!! vaig montar la tal: bernatbetlloc?? un 7b+/7c a la dreta de eh petrel...realment una linea estupenda que després tambe va probar en toni, jo realment hi vaig veure tots els passos pero no rascava bola...en toni després dun segon pegue també va veure lo dura que era...en fin potser un bon 7c!!

per acabar el dia a Pit i collons un 7a+/7b de 4 estrelles que en va fer caure en un pas i acabar amb els braços treient xispes... vies i recó molt recomenable!!!



Panoràmiques del vermell i cova arcada...
L'endemà dia tranquilet al vermell clàssic , on varem escalar varis cinquens i on vaig probar la coneguda Ultravox, un antic 7b+, que ara amb el seu reequipament i modificacions de r, la deixen de 7c!! realment una via impressionant, de 35 metres amb uns tres primers quimics molt dificils, de seguit dificil pero amb algun repòs, pas dur en petit ressalt i despres a navegar, sense gaire orientació i amb alguns pasets sense respirar fins a la r... realment un bon projecte per quan s'estigui ben fort!!! no recomenable quan faci gaire sol i calor alguns cantells, sobretot de l'inici un pel sobadets...
Bona St. Santa a tots.

1 comentari:

Pitus ha dit...

Tela com tastes els 7c com qui es fot les olives, sort que no estas fort. Que puta, treient-li brillo a la cova de l-arcada, qui la pilles tambe.

Prepara-m els deures. Comencen els dimecres a la Montse.

Ala guapo, un petonas des del parais grec.