dijous, 17 de juliol del 2008

Vermell del Xincarró

Maravellosa tarda amb en Beni, després de fer el clàssic cafè a ca l'anna, pujem el vermell esquerra, lloc ràpid i de graus força variats! Comencem per la xemeneia bruguera matas (un classic v+ d'empotrament de lliço per en beni, li mola mogollon!) Després tot seguit escalo Pyrenees (7b), continuació de la via esther una secció difícil amb un pas de monodit i una segona amb un bloqueig força llarg, crec que no arriba al 7b, tot i aixi linea molt bona!
Vistes i en Beni comentan la jugada amb la xinita.












A continuació en marc s'encen de primer a guigri's love, un tècnic V+ de peus que no ho resolt de la millor manera degut també els seus poderosos peus de gat o esclops!! Tranqui, de segur que fins i tot descalç hagues anat millor!
Després anem a muntar la via nº 9b (7b+) a l'esquerra de sidonie, un poderós bloc d'entrada i un desplom amb pasos llargs i tècnics, on ens hi haurem de esmerar si hi volem sortir per agafar uns cantos petis i algun codol enganxat per arribar a la reunió (més curta que les veines de la dreta).
Després, anem a fer un dels classics 6a's que són d'allò més patidors, en beni li pilla el rollo a pujar canyes i apretar-li de valent!! molt bona actuació!
Assegurant al 6a i les maravelloses cintes d'esportiva que duia en beni.










Per acabar, després d'un segon i triunfador pegue a la via muntada anteriorment, probo la Sidonie (7b+), una increible linea de 35 m que penso que te de tot!! les porres pro ja no donen i diuen prou! tinc que fer-hi un parell o tres de bones aturades, penso que és un viote on s'ha d'anar be de cap i bona pila, molt recomenable.

3 comentaris:

Pitus ha dit...

Disfruteu petits, jo ja arribaré!!!
Molt gran la cinta d'esportiva, la podem batejar com "cinta Pedraforca".

com trobo a faltar aquests dimecres a la Montse...

marc ha dit...

per començar aclarir que la cinta es d'en Jover pero els mosquetons d'en Benitez. Aixo va passar pq el senyor 7b va necessitar fer dos pegues per fer la via JAJA i la vam deixar muntada perque despres la pogues encadenar( NO VEGIS REI ULTIMAMENT ESTAS QUE ARRASES)
Tot i aixo una gran tarda amb la teva companyia.

Pitus et trobem a faltar a les tardes de la montse.

RUMBA TEAM ha dit...

Em sembla be! a partir d'ara seran les cintes pedraforca.....molt bo!!
si que es cert que les ultimes escapades sense tu ja no es el mateix, pedraforca forever!!