dimecres, 3 de setembre de 2008

Gam del Bisbe

Cap de setmana complet amb la fabulosa companyia d'en pitus, després de fer la tarda al sector el casot (esportiva) i passar una nit agradable després d'un bon plat de pasta amanit amb uns bons quintets per acompanyar d'allò més correctes, com diu un que jo ser!!L'esperó per on succeeix la via i Macareno al segon llarg
La gam, una grandiosa via en un entorn inmillorable, (llàstima del soroll de les motos al passar i sobretot d'algunes que semblaven que tenien presa), la idea que duiem era fer-la tota en lliure (6c) i així va ser!! el màquina va fer el quart llarg de mur poderós i finet i a mi em va tocar l'ultim; un bombet amb un poderós pas de bloc, concentrat en dues xapes!!
Una via completament reequipada amb parabolts inox per poder pasar-hi sense patir, pot ser útil algun tasconet pel primer llarg i ambient garantit!!
Quart llarg, molt finet i ambient garantit
Per a mi totes les tirades són maques, pero la que més en va encisar potser va ser el tercer llarg (fisura-xemeneia força vertical), en general tots els llargs valen molt!!, fins i tot el primer que sembla guarrot a simple vista; i te els seus pasets i el seu toc de gràcia.Molt recomenable.
R3, un pèl penjada i incòmode.
L'endemà per acabar d'estobar els ditets, matí a margalef (bones collejas!!) i tarda a crestes (ai l'inquili que casi no perdona....)
Per acabar la festa gran casament a cabacés (felicitats Isa i Ferran) amb assistencia de molts convidats d'honor!! Roger ets un mestre........tb un upa per en Ferriol i la Marina.

2 comentaris:

Pitus ha dit...

Només hi ha un camí: el rotpunkt.

Només hi ha una prioritat: les persones.

francesc ha dit...

ja era hora no???
el pagès i jo la tenim tatxada de fa dos anys!!!
simplement increïble.ah!i estic d'acord amb tu, el tercer llarg és poderòes.una cosa però, no creus que si hi ha una fisura i és pot amanir, no faria falta haver carregat de seguros el llarg?
parabolt mort.