diumenge, 28 de desembre de 2008

Vinya Nova: Companyia extra a la Tormenta.


Trobada i visita ràpida amb el Sr. pitus a Montserrat, objectiu, la fabulosa Agulla Jordi solé i Masip, aquest cop a fer la Tormenta de Verano.

Ja a la primera reunió després d'un llarg de 6b magnífic i en pitus a mitg llarg, apareix en pela-roques!!!!!! pitus el veus?????? quina ennada!!! que guapo!!!!
S'em endugué, durant una bona estona.... amb els seus vols i pasejades per la paret, m'entre ell va voler.- Pitus en pela roques!!! mira'l!!!
- Pro que dius boig (el pobre amb les mans fredes, i en plena feina no podia estar per tot, xupa i deixa en pela roques!!)

Aqui el teniu, us el presento:

hn.iec.cat/Bages/roques/Imatges%20grans/Tichodroma%20muraria.htm


Segon llarg (6c), impressionant!! realment vaig gaudir-lo com un nen, llàstima de les condicions fredes que em feien parar constantment en algun canto bo, per bufar i bufar, collons si que arriba tard el sol aqui???

Sota nostre s'afegeix una cordada de tres encapçalada per el Sr. Castellnou, més companyia on aprofito per a treure fotos, mentre en pitus s'encen amb el llarg i busca en pela roques!!!
Tercer llarg 6a+(crec), molt bo i mantingut, on caldrà seguir atents, uns pasets finets ens ho faran mirar.....
El sol escalfant-nos ja el clatell, més calentets i s'atisfets, rapelem per la mateixa via.
El tió ens esperava...

2 comentaris:

clubtascons@gmail.com ha dit...

quin ocell més bonic!!!!!!!
aquesta via no té desperdici...
bones festes companys de mataró!!!

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

Tu pelacanyes!!! quins record d'aquesta bestia per les parets de MOntrrebei!!! UNa via amb cara i ulls, si senyor mantenint el tipus!!!
Ostia que estas valent!!!