dijous, 5 de març del 2009

Wadi Rum (Jordania)

Realment un lloc maravellós... d'on roca no ni falta, ja sigui per repetir o obrir!! una estada de 15 dies envoltats de un maravellós paisatge desèrtic i repetint unes vies d'allò més guapes on hi predominava l'estil descalada en fisura!!
Arenisca, arenisca i més arenisca de diferentes calitats, tan en perfectes murs llisos, com plens de ponts de roca, tafonis, xorreres, etc..


Jebel rum.









Desde el poble de wadi rum, accesible desde Amman per l'autopista del desierto, centre i camp base desde totes les ascensions.

Es on hi podem trobar tots els serveis bàsics i necessaris com dormir menjar i com no... algunes piades i tb l'antic llibre de ressenyes i excursions de Tony Howard i Di Taylor, molt util.

Fins el moment i predomina una escalada clàssica, complexa i exposada en molts moments, i predomina la tècnica de l'autoasegurament i exclar no sempre estara al gust de tothom i tampoc i sera de facil emplaçament..
dic de moment perque ja s'hi a equipat alguna via amb expansions de dalt a baix..logicament resegueixen els murs mes llisos així com verticals i sense moltes posibilitats de protecció ( de la ma de francessos, como no!!)
Properament el resum d'activitats, així com el resum de les vies escalades...

2 comentaris:

Pitus ha dit...

Ben fet rei!!! Grans viatges i companyies: felicitat.

Enjoy climbing!!

Sou unes màkines dels grans encadenes!!!

Kbcés ha dit...

Nene!! Esperem més teca del viatge!! Ens veiem aviat per comentar la jugada

Salut!!