dilluns, 21 de desembre del 2009

El Gegant (Fisura Maestri) a Cabacés.


El gegant
Petita, elegant, solitaria ,magestuosa i en un recó de vall, existeix aquesta petita agulla anomenada El Gegant ( per semblança o potser no tant com la veïna geganta).
Entre moltes estones de relax, contemplació o simplement fent un vol desde Crestes (sector esportiu), molt proper a l'agulla , me la mirava i mirava com si d'aguna cosa extranya es tractés!
Un dia entre observacions i curiositats, per el magnific xalet construït a peu d'agulla, per l'entorn, la solitud i d'altres; em vaig quedar més glaçat i sorprès al descobrir uns pitons molt antics que assolien l'agulla per dues cares diferents!
Isa a crestes
A saber qui, i quants anys feia!, total que només quedaven dues cares per escalar una per damunt del xalet i l'altre on hi dominava una fabulosa fisura bavaressa, curta pero intensa.
Aquell dia va neixer el que més endavant seria la via: Fisura maestri (25m, 6b), equipada per baix un 11 de setembre amb en Jordi Tapia.
La via: entrada bavaressa atlètica 6b (3 pitons), reunio sobre pitons (15m), després amb 10m s'assoleix el cim (1 pito, caldrà col.locar quelcom més). Ràpel desde sabina bona
La ressenya la tindreu a la llibreta del refugi...no en tinc còpia.
Bona opció per a convinar una petita escalada, diferent, romàntica i amb aires clàssics, amb algun sector d'esportiva.

3 comentaris:

Kbcés ha dit...

si senyor, escalada romàntica a Cabacés!!
ens veiem per nadal!!

francesc ha dit...

ostre m'agradaria visitar-la...no teniu fotos...?
bon nadal i millor que estigueu de puta mare!
tascons!

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

Rumba Team al complet, escalant agulles per fisures a Cabaces!!! Com ha de ser!!!

Bon any nou companys!!!