dimarts, 16 de febrer del 2010

Psicodelia (Serrat dels Monjos)

Un dia de sol però amb un ventet gèlid com mai ,que no ens va deixar perdre el coneixement en cap moment!
El croquis a part de la guia sud : http://www.montserratclimbing.com/IMAGENES/resenyes/psicodelia.jpg del balcó de la LLuna, molt bona.
L2 (graffiti)
El que varem fer es entrar per els dos primers llargs de la via Graffiti els quals són més continus i bons, sobretot el primer que es sorprenen (ull en pasar-se a l'esquerra i no seguir recte per fisura sega!
3er i 4rt llarg de psicodelia
La guinda del pastel està en superar els llargs de fisura -diedre, el primer un llarg extraordinari de fisura vertical on entren a cañón i el segun un llarg de diedret més finat on acavarem calents de peus i sort dels pitons que hi ha! es protegeix força bé!
Els últims llargs, sobretot l'últim no es veien molt trepitjats, potser pq hi ha un escaqueo per sortir abans! en fin...potser no és una maravella però sempre mola fer l'original.

En conjunt una via molt recomenable i molt bona per amanir! sobretot èls llargs centrals, així com també recomano entrar per graffiti! Nosaltres només varem portar friends i aliens! potser també aniria be alguns tasconets! friends útils fins 2!
Molaria que es fes més! així el diedre de 6b, restaria més net!
A disfrutar-la.

3 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona per la combinació

Jaumegrimp ha dit...

Una via per treballar el magí i col.locar trastos, i amb aquest fred!
Esteu curtits!!

clubtascons@gmail.com ha dit...

ja era hora naoooos!
salud i no olblideu els tascons!!!
francesc