divendres, 21 de maig del 2010

Trapezi i cabacés (10 anys).

La nit a la Palma (malavars, trapezi i salts) o potser les copas de més que van durar fins 5h del mati en deixaren descolocat i bastant bocavadat! Van fer molt més dificils els moviments de l'Arnicón para el tendón 7b, una linea que sempre tenia ganes de provar al sector del Paredón (Cabacés). Fins hi tot en la secció més dura i desplomada em saltava alguns cantos fent uns bloqueijos inhumans, que acabaren amb la poca pililla del dia. I tornaré en condicions i un respall...
També hi varem fer la ja clàssica Macaco cao 6b+, i un parell de pegues a la Vall dels colors 7a, difícil a vista però no molt quan ja saps on vas, guapo!

Després ens varem deixar anar amb un bon sopar, amb la bona companyia de sempre, aquest cop acompanyat de unes suculents postres fetes per l'Isa i un braç de gitano de Can Falset.
Moltes Felicitats Familia i Refugi!!!!!!
L'endemà un feliç dia a crestes, per un costat una mica de recansa en veure que cada cop hi puja més gent a escalar i per altre costat també feliç en trobar.hi bona gent i veure que les vies agraden!!

Com a novetats comentar que hi varem tastar la Nit de Gossos hi el grau queda confirmat en 6b+, realment una via explèndida i bastant agraïda i reposada en general!

Remarcar l'isa que sempre plora fa Por a Volar 6c+/7a, segueix amb el grau proposat, ja que la Isa es de poques referències (sempre ho fa tot similar) tela ehhhhhh
També hi varem escalar Guacamole i mar i muntanya amb un grau similar però em quedo amb guacamole, via per a mi, molt recomenable!!
Apali, fins la propera que per variar encara hi queda feina.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

les crestes free!!! ja equipada la gran, llisa i estil isa (cabrona) ZORRA LLIURE, modest homenatge a una de les vies que més m'ha emocionat mai, la guineu lliure!!

salut!!
ferran

RUMBA TEAM ha dit...

no fotis?? ja es equipat el muro comúna amb la nit de gossos?? que cabron! i que tal? l'heu provat?
Salut i espero que hi hagi moltes guineus lliures més encara que curtes!
Una abraçada.

Anònim ha dit...

no no, a la cresta nova...

Anònim ha dit...

nen pureta que d aqui poc fas anys!!!!!

:)

kueka....