divendres, 4 de juny de 2010

Sang Pirata (Dent d'en Rosell)

Sang Pirata 210mts.7a (6b oblig.), pep vila en solitari.
Oberta per l'amic i apreciat Pep Vila, feia temps que tenia ganes de tastar alguna de les seves obertures en aquesta màgica paret!
Si algu no la coneix, és una paret amb un caràcter especial on de ben segur que no tothom si trobarà còmode. Paret d'inclinacions variables on posiblement totes les reunions són d'entrepà, la flora i fauna fan molta presència, sobretot la flora! més encara els liquens i molses, i tenen un apreci especial, dominant gran part de la paret, fins hi tot a les magnifiques plaques de roca inmillorable! potser costa o simplement t'hi vas acostumant llarg rera llarg! ara la sensació del peu que s'en va, és constant! (per a mi encara dona més bones sensacions). Això ho contrasta amb un paisatge del bò i tranquilitat bastant asegurada.

Potser si sortim del diedre primavera, duis, nabjeperura o les més recents reequipades, encara tastarem més l'autenticitat de la paret,... ...tal i com descriu en pep ens endinsarem i pujarem en el barco pirata, ple de sensacions, olors, colors i vivències, formarem part d'ell mateix i de ben segur que hi trobarem el que busquem, ens sentirem com el mateix pirata!!
Gràcies Pep, per aquest viatge tan guapo!!!

Una via molt poc repetida (a part del incondicional aperturista en 8/10 ocasions, última repetició era de fa 9 anys) de traçar ben lògic i ens regalarà amb impresionants passos, llargs 1 i 4 de protocol, 3er guapo i per protegir pas clau, 5è fisura-diedre realment ple de molsa i jo també el vaig trobar humit però amb bon canto que fins hi tot el disfrutes, 6è mur desplomat de tres parabolts molt dificil llegir a vista, bastant obligat i últim llarg sostret molt guapo que us deixarà un bon regust per fer després ja la tornada fins el cotxe!! Bona aventura i recomenable si us agrada el pasebre amb molta molsa!!
Les fotos en el cap s'han quedat.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

molt autèntic!! sang pirata=guineu lliure!!

Fino ha dit...

Collons, m´has fet venir ganes de sentir-me pirata!!! A veure si lliguem alguna sortideta plegats...

Salut!

Anònim ha dit...

Collons nen, no pares!!!! Una abraçada.

Maka.