dimarts, 30 de novembre del 2010

Trencacalces a la palleta

Bon dia a tots.
Després de haver passat uns dies de rumba amb en David, tant de martell com de radio, veieu aquí els resultats: http://piratasdelgrado.blogspot.com/
Em acabat trencacalces, guapa,diferent (o no) , amb caràcter en algun punt i amb regal!
Cada cop m'agrada menys explicar detalls i coses, perdre el sentiment d'aventura! Així que l'aventura ja està expressada a la ressenya!

No cal recordar que per primeres repeticions, ull amb la roca (en algun tram) i que potser hi trobareu un pèl de sorra! Ahhh i que només queda el desembre! Ara hi toca molt poquet el sol...jijiji
El passWord de les calcetes, el trobareu a la via!!!!!

Salut i bones escalades.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Doncs jo he trencat els calçotets amb la palleta, les calces espero trencar-les aviat... (al final de la nididficació però...)

salut i canya!!!

ferran

Bullarolas ha dit...

MOoooOlt bona bows!!

Salut i calcetes petitetes..

Anònim ha dit...

digam el password!!! que jo no agafo mai la corda !!!!!!! QUE CABRONS!!!!! AQUESTA LA FARE AMB EN MACARENO!!!CORDADA PAXARAN AND JB !!! PALABRA !

pd;MAKARENO POSSAT A ENTRENAR QUE aQUESTA LA TAXEM !

kueka

INDI ha dit...

Molt bona linea, felicitats, com totes les que feu. Aquesta paret me le mirat molts cops fent la Tuaregs i s´intuia guapa, només faltava que algú motivat i amb ganes s´hi fotes perque la poguem disfrutar. Molt be !
Espero que demanesiu permís, perque es una paret amb restriccions i estan molt emprenyats amb la gent que no respecta la seva autoritat. De fet, ja han fet desmontar alguna via a més d´un.
Salut i bones obertures.

Anònim ha dit...

Bon dia!!

Hem fet la vostra via i està molt bé buscada,maca i amb un segon llarg chulissim però, penso, heu deixat massa expo la sortida del del 6b (4 llarg) amb un bolt més( o dos) tindria el mateix caràcter i ademés indicaría per on segueix la via. Per cert, les calces molt sexis!!
Salut !!

Raúl Alvarez i Albert Márquez

RUMBA TEAM ha dit...

Felicitats per la repetició...dubto que el caràcter fos el mateix!
Salut