divendres, 3 de juny del 2011

Via: Escopetas i gas-oil, roques del pelat.

Ja fa uns anyets, després de fer una tentativa a la Wild planet i rebutjats per una tempesta, arribarem el cotxe bastant emprenyats i amb ganes de fer algo més...la sorpresa va ser que el cap de mitja hora, el temps de fer un petit entrepà i una bona birra, torna la calma i el mitg-sol!!
Amb l'encesa i ganes d'obertura varem agafar el cami desde font blanca i així va sorgir la escopetas i gas-oil...jo no en conec de cap repetició..i potser si que la via tampoc es veu molt atractiva però mai se sap..aqui la penjo!
Si recordo un primer llarg algo exposat, un segon llarg que travessa una fisura bastant sorrenca amb bastantes posibilitats de lliure pero caldria protegir-ho!! i un últim llarg de roca molt bona.
una fletxa a peu de via i una altre a r1 ens indiquen el camí a seguir...
Salut i sort.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Afegir algun parabolillu on s'ha de clavar segur atreuria algu, però clar, seria un sacrilegi

Anònim ha dit...

Tranquil anònim que de vies amb parabolillus en téns que no te les acabes, així que no cal sacrilegiar aquesta via. Tampoc és tant car un martell!

Anònim ha dit...

no és necessari atraure ningú, que la fagi qui vulgui. Posar parabolts on es pot clavar no és un sagrilegi sinó una imbecilitat

Anònim ha dit...

molt bé anonims!! així m'agrada que entre vosaltres us poseu a ratlla... jo penso que és i serà una via sense expansions, així es va obrir i així seguirà!
Que la faci qui l'hi vingui de gust aquest tipus de via i si el que vols es el contrari, possar-se moreno,sense preocupacions tot seguint una linea (molts cops il.logica) d'expansions, molt aprop n'hi ha a cabassos....LIBERTAD!!!!!!
Salut a tots.rumba