dijous, 29 de setembre del 2011

via: Tapia-Jover Contrapuntal de l'Albarda

Un dels matins tot caminant pel transitat camí dels gorros venint de st joan em vaig creuar amb un personatge bastant curiós de físic i roba, tot aguantant amb la mà unes pinses de fer carn a la brasa! per un moment em va descol.locar, però en veure que cullia un paper i el posava dins una bossa que duia a l'altre mà; vai dir collons aquest si que sap el que es fa!! Recollir merda!!!
si penya si..deixalles de tot tipus que anava trobant al seu pas....no vull pensar que hi duia a la motxilla! i segur que no eren cordes i mosquetons... no vull fer cap critica sobre cap col.lectiu pero si que cal afirmar que els camins on hi ha més transit d'escursionistes o com o volgueu classificar cada cop foten més pena... a tenir-ho en compte! Aquest paio en ves de dedicar el temps en obrir una via o feia recollint merda! Xapo i felicitats.
Tot sortint del camí esmentat per corriol poc marcat i sense deixalles. a l'alçada del puntal i contrafort de l'Albarda i veiem El Mail, una agulleta adosada al contrapuntal, un gran diedre restava pasient a la seva dreta per fer-nos vibrar una bona estona amb:
Via: TAPIA-JOVER (110metres, 6a), oberta per baix en un parell d'atacs.El primer llarg (foto superior) potser sera el més exigent on hi haurem de reforçar el llarg amb alguna peça més, tot i així, esta força equipat, diedre mantingut on caldrà vigilar en algun punt amb la roca! reunió guapa amb pas-forat a l'altre costat!3er llarg

el segon (guapo) sense perdua ens durà al cim del mail, reunió sobre burils conjunta amb via cinesa cinc.

R1 i part del segon llarg.


Sortint de la segona reunió i compartint el primer buri, ens pasem a la dreta a buscar una mur força vertical que ens conduirà a una repisa amb r3, vistes, entrepà i pot de la casa.El 4rt ja ens deixa el cim per un diedret fisurat amb alguns pitons (foto de sobre).


Una via curta però guapa que caldrà treballar-la en algun punt, ideal per dies curts i calorosos ja que hi tenim molta sombra!Espero que la disfruteu......a i no oblideu les pinses de la brassa ehhh


Salut

7 comentaris:

Fino ha dit...

Per fi surt a la llum!!! Bona aquesta xeics. Felicitats!!! Tamborini power...

joan asin ha dit...

Enhorabona ja tenim feina,je,je.

Cesc ha dit...

Ei, quan varem fer la Fineas-Cinc ( o com es digui), varem sortir pel forat i pujarem a d’amunt del Mail per la banda dreta, no com ho marqueu.
No se si fou una ensigalada o es que la via ja anava per aquí.
De totes maneres, felicitats per la via.

paca ha dit...

ben trobada!!!! felicitats!

lete ha dit...

Realment ha quedat una via molt Guapa!!! Gracies per la feina avui en fet la segona ascenció...he estat deu minuts amb la maquineta i el llapiz però sempre se trencaba la punta...Picante fins a l'ultím pas.
Felicitats!!!

Anònim ha dit...

ei merci!
cesc: no pillo gaire el que comentes...la cinesa va per tot l'espero..potser hi ha altre forats.
Lete: guai i merci pel comentari i m'alegro que la disfrutesiu! com dius picante fins l'ulti moment, llastima que no fos més llarga ehhh saps qui han sigut els primera repeticiò? o comptes amb la nostre obertura?
salut i bones escalades.

lete ha dit...

El David Claudio i jo em posat en el llibre la segona contant la vostra. Totalment recomanable amb els metres que té...una petita joia amagada. Molt bé oberta. Em disfrutat de debò.
Felicitats!!!