dilluns, 23 d’abril de 2012

Por Tus Huevos Matute (Pilar of Seguer)

Com veig que l'anglès està de moda o simplement es posa no se perquè, així potser l'entrada queda més guapa!! o més dificil....
EL nom de la via:  Pour your gevs matuit (80m V,A3), al Pilar of seguer o Pilar del Segre!!

Feia temps que em rondava pel cap fer una vieta al pilar i em en jordi teniem pendent la coneguda por tus huevos matute..realment em va sorpendre! evident i lògica on no caldrà subestimar el primer llarg!!
El primer llarg esta bastant matxacat!!  i quasibé tots els passos es tenen que falcar degut als forats reventats per el pas de cordades.. també poden anar bé alguns friend per alguns passos. en difinitiva em va semblar més A2 que A1+ com diu la ressenya, pero por gustos colores...
 El segon llarg A2+, sortirem recte i acabarem en tendència i flanquejant a esquerres fins arribar amb uns pasets nino nino... fins la reunió (mola guindola). En general un llarg de curro més que dificil de protegir, ull amb alguna laja que hi ha... esta també bastant fet pero no tant que el primer!!
Arribada a r2 (nino nino)
 Pel que fa el tercer llarg A3, no em va semblar molt dificil, això si, desploma bastant i caldra esmerar-si en alguna falca més suseptible d'arrencar-se que d'aguantar el teu pes, barrejat amb algun plom i pont de roca. a caçar el primer spit que ja en Ae ens dura dins una cova R3.

 Aquest ja no esta tant fet...
3 llarg i arribada a R3.

No us perdeu l'últim llarg, sortida classicorra.. amb roca bona que ens deixarà molt bon gust de boca fins al bosc on farem reunió d'abres al gust!!!
En resum una via ben guapa per posar-se ben calentet de picar i estar-se una bona estona penjat a la part dreta del pilar!! Crec que hi varem disfrutar durant 6-8 hores.
Recomano portar uns 15 pitons variats amb algun bong i plàtan útil, fustes molt útils, joc de friends fins 3, algun gantxo i plom (per si salta algun dels que hi ha posats).
Salut i força al pilar.

7 comentaris:

Fino ha dit...

Cagun tot!!! i jo de pràctiques... Un parell de biturbos fresquets i crema solar a afegir al material indicat pel doctor falquetes...

Envia´m les fotos de l´altre dia jaic!

A la propera no fallo...

Salut!

Anònim ha dit...

Per curiositat, quan la vau fer? Nosaltres vam estar el primer cap de setmana d'Abril i vam fer una mica de neteja amb claus que vam anar trobant. Potser ens va sembla més difícil el final de la segona tirada que l'A3 en si. De fet, els ploms (posats) ens van semblar prescindibles. Llàstima que la primera tirada estigui tan matxacada.

Anònim ha dit...

ei anònim!doncs no ho se segur pero per allà també!! un disabte de fa 3 o 4 setmanes! recordo un sol pito rebregat al primer llarg, un pitó al segon...i potser 2? i algun pont de roca al tercer...ja havieu passat? el plom del segon molt útil i els del tercer bastant prescindibles.
Salut

Anònim ha dit...

Jejeje doncs segur q vam passar després. Ara la tercera tirada està una mica més neta. Només té un pitó i algun pont de roca. Sobre el plom de la segona tirada és cert que és molt útil =D

Anònim ha dit...

molt bé nano!!

com triomfa l'estil murcianillo vilanoví!!

a tope i gràcies anònim per la neteja de ferralla!

ferrank

Anònim ha dit...

jajajaja, jo de fet també confeso que en vaig treure un de casi nou del segon llarg, doncs ara si recordo que a la mateixa sortida del a3 n'hi havia un molt a caldo amb un scordills per xapar! vas treure aquest??
En fin..mola.Espero que a la seguent passi jo primer!!!jaja
Salut

Anònim ha dit...

Si, vam treure el primer clau (un bong petit) just al sortir de la erre despres del minipont de roca. El segon clau era un universal a caldo que nomes et deixava ficar un cordinillo.

Ara creiem que esta mes guai, amb una micona mes de curro =)

Artifo power!!