diumenge, 19 d’abril del 2009

St. LLorenç, ja tenim les tardes aquí..

Dos dies seguits a st llorenç, a la paret gran, alçada en un magnífic mirador on podrem contemplar tant el montseny nevat, com les fabuloses urbanitzacions i ciutats que rodeigen el parc de st llorenç... això sí ; ens faran falta un bon parell de braços i resistencia per assolir d'una forma gloriosa la majoria d'itineraris... i mira que n`hi ha uns quants!!

Paret gran
L'altre obció és, haver nescut ben dotat o haver caigut dins una marmita de ben petit, com és el cas d'alguns...com la majoria que m'acompanyaven!!!

En tot cas comentar l'existència d'un fabulós diedret de 6c per escalfar...després vaig fer la "quan es menja aqui" o algo així, 7a+ , boníssima (diedret,tecnic,pilós) i com a projectillo i veien tots els pasets a "la emperatriz esmeralda"un 7b+. té personalitat!!!







En dani a "calladeta fas més goig" 8a.









St. llorenç...quanta feina i poc temps!!

4 comentaris:

jclaramunt ha dit...

Jo encara no m'he estrenat de sessions de tarda a Sant Llorenç, i la veritat ja en tinc ganes. No hi ha res com tornar d'escalar a la Mola quan es comença a pondre el sol...és genial!
Ara, la paret gran de la Font Soleia és per a bous com vosaltres!
A tibar-li!

PGB ha dit...

Sant Llorenç for ever!!! Només en la Font Soleia hi ha inventariades més de 320 vies....

Jo m'hauré de comprar una marmita per tirar-m'hi de cap, a veure si em torno bou de cop :P

A l'esquerra de tot de la paret gran hi ha la Kartoffel Salat V+, la Satán 6b+, un 7a+ i un 7c, Le dió y rebotó 6b+, Sonia 6c, El baile de los colgaos 6c, Aikekaik 6c+... A la dreta de la Bauhaus hi ha la Saree 6c. A l'esquerra de la Reina Abeja hi ha la Espeleoska 6c+.

Ja veus que no tot son 7ens a la paret gran! I el que queda de parc i sectors! ;)

francesc ha dit...

ja m'explicaràs on és això!que no ho conec!
per cert! fas molta ràbia marxant cada dos per tres...
salut, aprofita i no paaaaaaris!nanuuuuuuuuuu!

Anònim ha dit...

gràcies pgb per les anotacions...

salut