dilluns, 16 d’agost del 2010

Alps (Ecrins)


Una de les regions més properes dels alps ens depara i amaga tot un seguit de recons màgics i bones escalades!
De roca en trobarem un munt, i de bones alpinades de segur que també (Meije, barra, dome, etc..)
En total han sigut uns 10 dies efectius concentrats aqui ela ecrins vista les males condicions que patia chamonix i més després de rebre la informació de primera mà en que acabava de caure una bona nevada a cotes superiors de 25cm...ole ole! per no dir quina merda quan ja portavem coll avall la intenció de fer un bon parell de vies...(altre any serà).

Desde la vall d'Alefroide, ens varem moure i treure la resaca acomulada dels últims dies de festa major en una via i paret on simplement no hi varem veure gaire gent i semblava prou guapa!
Via: Les Montagnards sont las, 6c, 200m. (6a obli.) al sector Poire, guapa via genralment de placa com dominen les parets de la zona, curta aproximació i descens en 3-4 ràpels. (camara al cotxe!)
L'endemà al Tête d'Aval, gran mole rocosa de calcari dolomitic que et deixa mitg envadalid quan arribes en aquestes contrades! fotos superiors a lea via: Pilier Rouge Hebdo,6b, 300m amb una aproximació més valenta sobre 1-2h amb bones vistes i una roca bastant rentadeta. Desce4ns amb ràpels (uns quants, però ràpids). Apareixen unes resenyes bones i situacionals conjuntament amb les Tenalles de Montbrison que us en parlo més endavant... al vertex num. 183 del 2002.

2 comentaris:

Fino ha dit...

així m´agrada, que soni la rumbeta per tot arreu!

Jo vaig estar per aquí amb el teu germà però amb mig metre de neu i matalàs...

A disfrutar i a veure si a la tornada fem alguna cosa.

Salut!

Anònim ha dit...

.Hola Bernat jo vaig estar per aquests paisatges fa molt tems,pel anys 96 o 97, però no vaig fer gran cosa ja que estava herniat de l'esquena, però veien aquestes fotos teves em fan ganes de tornar.

Niko.