dimarts, 28 de setembre del 2010

Per Montserrat...

El disabte amb la companyia d'en Kume, i després de deixar el cotxe fora (com sempre) de l'impresionant parquing, enfilem tot tranquils, observant l'espectacle de penya i xiringuitos al voltant del monestir. Desde la dent d'en rosell que no escalavem junts així que, prometia un dia tranqui tot pujant ens varem enfilar per Àrea de servei (Mirador dels ermitans), doncs penso que és una bona obció si no volem patejar totes les escales de cop! un segon llarg continu i guapo de foradets (6a+) i després un cinquè entretingut amb un passet amb bombet a negociar, recomenable.
Després fins a la GAM de la Momieta, ja per arrodonir el dia, un primer llarg potser el més exigent on caldrà afinar en la part final abans de la reunió i després un cinquè d'aquells amb firma. del tot recomenable amb bon ambient i vistes; per cert algunes asegurances reequipades amb bolts del 8, així com bones reunions!
Varem arrodonir més el dia amb unes bones tapes de braves i mandonguilles ben regades amb una bona clara!

El diumenge vaig tenir una cordada d'aquelles irrepetibles, un bon parell de personatges! en Makareno i en Kueka (mon germà)! Un sense dormir i l'altre amb el motor sense engrassar!
Un espectacle, Don JB o fill del blok i Don Pacharan, tot terreny i amant de les grans pedalades (bon resum den makareno aquí: http://hijosdelaroca.blogspot.com/ )
Total : Terra de nòmades al pollegó est, una via que ja coneixia i sabia que no els deixaria indiferents, primers llargs guapos amb algun que altre empotrament i fisures, després plaquetes a negociar i un final més esequible però força exposat!! un cim amb vistes de categoria i un descens còmode per la via veïna son de la llarga. Molt recomenable.
Quin riure...gràcies familia!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bo nen, això de montserrat!! dilluns amb en yuri vam fer esperó màgic + el muro (elefant), super guapes vies!! p0erò en yuri ahir no es va poder moure....

Anònim ha dit...

Iep, que bé no?? En yuri també eh?? Felicitats cordada i molt bones vies! A veure si a la següent coincidim plegats. UNa abraçada
Bernat

Anònim ha dit...

jajajjajaj si la proxima tenen que allunyar mes l hi fare un joc de fustetes a don pacharan!!!!
salut familia !!!!


kueka

Anònim ha dit...

No paris de tatxar!!! Jo m'afegiré quan pugui.

Don pacharan.