dilluns, 6 de juliol del 2015

NOVA VIA: TAPIA-JOVER (LES AGUDES,MONTSENY)

 Bona tarda, aqui us faré 4 ratlles de la última aventura Tapia-Jover, aquest cop a la cara nord de les agudes al montseny, la via va ser oberta durant l'any pasat en varis atacs i es podria dir que aprofita el poc espai que encara restava verge en aquesta variada pared que esta dominada per a dos sòcols ben caracteristics.
Jo mateix iniciant la via.
 La idea ha estat obrir una via d'aventura, amb el minim d'expansió posible i aprofitant les posibilitats que dona el sector, un recó amb aire d'alta muntanya però molt aprop del mar.
Així però hi trobareu les reunions montades o quasibé i un bon grapat de pitons pels llargs per no perdres...pasets de tot tipus..igual que la roca i herba en algun punt..

Obrint L2, diedre -fisura guapo.

 En fi, tampoc vull explicar gaire i donar així més vidilla per els primers ascensionistes, només comentar que hi dos trams pendents d'alliberar..la bavaresa de l'inici de la via que segur surt pero encara caldria netejar  i el fabulós 4rt llarg a equipar en quasibé en la seva totalitat i per a mi el llarg estrella, de segon hem va semblar que pot anar per el 6b+...ja direu!!!  apa a disfrutar.la!!
A R2

4 comentaris:

Lo Gall ha dit...

Qui hi heu deixat una birra com a la Guineu Lliure?
Per surtirem de cap
Els Galls

joan asin ha dit...

Ei bona aquesta, el retorn de Tapia-Jover, ara estic en parada obligatòria, quan torni a escalar haurem de fer-hi una visita. Enhorabona.

Anònim ha dit...

holaaa bones, ja que heu obert una via a casa nostre (quina emveja) podem intentar de allivera els llargs o ja esta fet?
de totes formes la anirem a fer cuan poguem ara que he vist la reseña!!!!
Manolete climb.

GRmans ha dit...

Bon dia! Potser vaig errat, xo potser q el primer llarg hi trobéssiu una corda vella vermella fent de baga? Es q al 2010 vaig obrir i netejar una fisura a la zona, i en lliure va sortir i quedar de 6c aprox. Em podeu respondre al mail pepmontssnt@gmail.com. salut i gràcies per les vies!!