dissabte, 2 de setembre del 2023

Via de la Mare (Nova via) , Paret de Terrades,Alt Empordà


Buaaaa...8 anys desde la última entrada al Blog..un bon parón en molts sentits...a l'escalada també! 
siguin quins siguin els motius, res greu....tornem a ser aqui!! 
D'escalar.. hem escalat pero com sempre no tant com voldriem...
Si que penso que almenys hi intentarem deixar plasmades les noves criatures o noves Obertures que puguin anar sorgint a partir d'ara...algunes hi ha que aniré possant!
us presento ...
VIA DE LA MARE

Us presentem una via oberta bastant especial i que recordarem per sempre, sobretot el meu company de cordada, en J. Tapia on va iniciar aquest projecte ja fa uns anys en solitari i va deixar aparcat al patir un accident al primer llarg.
Segurament aquesta ha estat la motivació i el motiu després de varies jornades al mon de lescalada que tornem a ser aqui.  
La paret de Terrades restava verge sense cap via, evidenment no serà mai una paret classica i frecuentada pero si un recó fora de les aglomeracions i on shi podrà gaudir de algunes aventures ben tranquils i solitaris.
                                                      L1

Amb l'existencia de lermita de santa magdalena i tenim un entorn magnific...els cami de retorn ben transitat ens tornara el cotxe on hi ha un bon aparcament amb un restaurant on desde alla mateix podrem veure la paret.

Via guapa amb roca discreta i semiequipada, obligatoria per romantics que busquin aventures i descobrir llocs nous...si es vol es pot convinar amb alguna altre via de la paret qeu penjare properament.


Salut i pedals

6 comentaris:

joan asin ha dit...

Enhorabona i ben retornat, us trobàvem a falta 😜

Anònim ha dit...

iep, que tal Joan? com esteu els incombustibles escaladors?..pinta a que vosaltres no heu parat!! aixi m'agrada..espero que sigui aixi per molt anys mes!
Salut, Bernat

Anònim ha dit...

La varem fer l'altre dia. I varem trobar una via poc sanejada. No la vam gaudir. Es per gent molt molt romàntica. Potser
amb el pas de les cordades millora.

Anònim ha dit...

Bones Anònim, si , es tracta de una via d'aventura i la paret i la roca no sempre es com voldriem..doncs imagina com estava el obrir ja que varem sanejar mogollon. haviat us penjo una veïna més exigent pero amb roca més bona. salut i gracies pels comentaris.

Adrià ha dit...

Molt bones, quina il·lusió haver trobat aquesta ressenya. Fa temps que em miro aquest paret i no he trobat cap ressenya més. Gràcies per compartir-la, espero poder-hi anar en breus! Salutacions

RUMBA TEAM ha dit...

Hola Adriá , doncs crec que potser son les ubiques vies obertes...la paret no dona gaire de si...petites aventures en un reco ben xulo. Salut