diumenge, 30 de maig del 2010

Cavallers "Orient Expres"

Uns dies de bona companyia i relax per cavallers. i de sol!!
El primer dia varem estar el famós sector inerte gaudint de les seves vies, no us deixeu de fer el 6b que comença amb diedre i acava amb fisura-bavaresa (espectacular) millor escalar-hi amb dues cordes per fer les llargues (6c's també boníssims, ull fregament), vaig acabar el dia al 7b de l'esquerra de tot curt i explosiu! Bastant humà i guapo!
L'endemà a l'orient exprés, via guapíssima i obligadeta en 6a\+ en varis trams, que ressegueix en alguns llargs guapes fisures a protegir, ull amb la cascada que tenim a la dreta de la via (ara baixa bastanta aigua), us caldrà el kit esnorquel i banyador en el diedret d'entrada del segon llarg, segon i tercer empalmables!
Els següents tots tenen la seva guindilla, potser el sisè un pèl exposat al no poder fallar, sortida desde gran repisa i l'ultim potser el més espectacular i atlètic! guapa, recomenable i descens en tres llargs ràpels!
L'endemà un presiós dia de caminada pel ventosa gaudint de les vistes i veient encara el paqueton de neu que hi ha!

2 comentaris:

Mingo ha dit...

Enhorabona per l'activitat, per cert com està de neu per anar a escalar a les parts altes?

Anònim ha dit...

ei mingo, per pujar a les agulles crec que hi trobareu una petita pala a peu de via i el descens encara una mica complicat! Més amunt bon paqueton.. ara que amb aquesta pujada de tª segur que aviat serà tot fos, si pot anar perfectament i si no tens més opcions a les parts baixes, Salut