dimarts, 29 de juny del 2010

St. Benet (Un Mundo para ellos + Esperó Màgic)

L'altre dia una escapadeta per St. Benet em va recordar els meus inicis al mon de l'escalada, quan bastant més joves i inocents ens miravem aquestes monumentals agulles on fins hi tot i destinavem tot un dia a pujar-les, fins hi tot caps de setmana amb la motxilla plena de menjar i aigua per instalar-se al refugi! que guapo.... de visita obligada de tant en tant!!!

En fin, aquesta convinada ja la vaig fer a l'hivern del 2004 hi en tenia molts bons records.
S'esperava un dia plujós i no voliem gaire enbarque!! així doncs Contrafort de la prenyada amb un mundo para ellos, pujar per arbre (guapo) i posible enpalme els dos primers (cintes llargues) i amb dos més fem el cim! buscar el rapel i ens trobem a peu de l'esperó màgic (Prenyada) també posible amb 3 llargs (enpalmar 3er i 4rt).
Comentar que és una escalada mantinguda en el grau i realment guapa! més fineta la primera i més cantalluda la segona.

Ens tocarà escalar i no pensar gaire amb les asegurances! potser hi té alguns trams on està prohibit caure, a part de les distàncies, el senyor junfrau esta a l'ordre del dia! ara hi cada cop més imposarà una escalada de respecte! tot hi així encara que fosin parabolts s'hi ha d'escalar!

Ens pot anar bé un joc de cordinillos per a merlets i algun friend petit s'hi s'escau! aaahh les reunions de l'esperó màgic estan reequipades! Sort i a meditar una mica com el de la foto!!!!

5 comentaris:

Eduard ha dit...

Bones, això va ser fa un parell de caps de setmana? perquè si és així tinc un parell de fotos vostres que estan prou bé. Si les voleu feu-m'ho saber.

Salut!!

Fino ha dit...

Eeep Bernat! Jo encara no he penjat res al blog... i també tinc alguna foto teva que no te desperdici! La propera la reina sanchez! A veure si quedem aviat.

Eduard, si que fa un parell de setmanes, si ens passes les fotos genial! Jo tinc unes de xules d´una cordada baixant de la momieta el mateix dia. Si ereu vosaltres diga-m´ho i te les paso també.

Salut!

Eduard ha dit...

Ok, si em passeu un mail us les envio!! Els de la Momieta no érem nosaltres, llàstima!

Fino ha dit...

Llàstima que no fóssiu vosaltres!

Aqui et deixo el meu correu: finuko@gmail.com

Merci!

Anònim ha dit...

eis jo també les vull veure ehhh!!
bernatjover@hotmail.com
Merci